Policajci tokom potere pregazili prolaznicu

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci tokom potere pregazili prolaznicu

Tokom policijske potere za motociklistom u Srbobranu, u sredu oko 20 sati, poginula je S. A. (67). Na nju je, prema nezvaničnim saznanjima, naletelo vozilo Policijske stanice Vrbas u kojem su bili policajci N. T. i B. M.

Prema saznanjima „Blica”, njih dvojica su te večeri van teritorije opštine u kojoj su nadležni jurili motociklistu M. Đ. (27). Nesrećna žena je inače majka srbobranskog policajca.

Do nesreće je došlo na raskrsnici ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Žarka Zrenjanina i Kosmajske. Prema rečima žitelja ovog naselja, nesreći je prethodila potera policije za motociklistom, koji je na tom mestu velikom brzinom skrenuo ulevo sa glavnog puta iz pravca Vrbasa. Za njim je skrenula i policija. Šta se tačno dogodilo nakon toga, još nije rasvetljeno i istraga, prema rečima Vesne Zeković-Marković, istražnog sudije iz Vrbasa, još traje.

- Danas smo radili dodatni uviđaj i zasad ne mogu da saopštim sve okolnosti nesreće. Mogu samo da potvrdim da je u nesreći učestvovalo vozilo Policijske stanice u Vrbasu. Postoji još nekoliko stvari koje se moraju dodatno ispitati, nakon čega će biti poznati tačni uzroci nesreće - rekla je sudija Vesna Zeković-Marković.

Prema nezvaničnoj verziji, žena je prelazila ulicu kada je naišao motociklista, koji je uspeo da je izbegne, ali je na nju naletelo policijsko vozilo.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.