Pokušao da ubije poznanika u diskoteci

Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da ubije poznanika u diskoteci

ZRENJANIN - Ibrahim Ćosović (19) iz Zrenjanina je pritvoren zbog sumnje da je preksinoć pokušao da ubije maloletnog poznanika V. R. (17). Protiv njega je pokrenuta istraga rešenjem istražnog sudije Okružnog suda, a simnjiči se i za nedozvoljeno držanje oružja.

Prema nezvaničnim informacijama, Ćosović je odranije bio u svađi sa V. R., a sukob je eskalirao preksinoć u zrenjaninskoj diskoteci „Stela".

Ćosović je u diskoteku došao naoružan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pištoljem „crvena zastava M67", kalibra 7,65 milimetara, koji je registrovan na ime njegovog oca Hasana, a zatim maloletnom poznaniku naredio da izađe napolje, što je ovaj i učinio.

Nakon toga, Ćosović je iz džepa izvadio pištolj, prislonio ga uz telo žrtve i pokušao da ga repetira, ali se navlaka zaglavila jer je umesto odgovarajućeg pokušao da gurne drugi okvir sa mecima kalibra devet milimetara. Na sreću, zbog toga pištolj nije mogao da opali, pa je V. R. uspeo da se otrgne i pobegne od Ćosovića koga je policija ubrzo potom uhapsila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.