Poginuo traktorista u Aleksandrovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo traktorista u Aleksandrovu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Z. J. (46) iz okoline Beograda, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo traktorista.

Sumnja se da je Z. J. koji je upravljao kamionom, u ponedeljak oko 9 sati u ulici Železnički red u Aleksandrovu, izazvao saobraćajnu nesreću dok je obilazio traktor koji je vozio 47.godišnji muškarac.

Od zadobijenih povreda, vozač traktora preminuo je na licu mesta, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je PU Zrenjanin.

Postoji osnova sumnje da je Z.J. izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Kikindi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izazvao nesreću u kojoj je poginuo traktorista

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Z. J. (46) iz okoline Beograda, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo traktorista Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Z. J. (46) iz okoline Beograda,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.