Podneta krivična prijava zbog grafita mržnje u Zrenjaninu

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podneta krivična prijava zbog grafita mržnje u Zrenjaninu

Zrenjaninska policija podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (29) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je na zidu i kapiji jedne kuće u tom gradu ispisao grafite uvredljive sadržine.

On je osumnjičen da je krivično delo počinio tokom noći 17. oktobra.

Policija navodi da se on sumnjiči za izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti i ugrožavanje sigurnosti.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić osudio je ispisivanje grafita mržnje na porodičnoj kući Miodraga Delića iz Zrenjanina, uperenih protiv pripadnika mađarske nacionalne manjine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Krivična prijava zbog grafita uvredljive sadržine

Izvor: RTS, 20.Okt.2017

. Zrenjaninska policija podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (29) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je na zidu i kapiji jedne kuće u tom gradu ispisao grafite uvredljive sadržine.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.