Počela kampanja opozicije - Da vratimo život u Zrenjanin

Izvor: Beta, 08.Apr.2023, 17:42

Počela kampanja opozicije - Da vratimo život u Zrenjanin

Šest organizacija danas je započelo kampanju "Da vratimo život u Zrenjanin" za ostvarenje ciljeva od strateške važnosti za razvoj grada i kvalitet života svih njegovih stanovnika.Inicijatori kampanje su Demokratska stranka, Građanski preokret, Zrenjaninska akcija, stranka Zajedno, Pokret Srbija Centar i Narodna stranka, a u nastavku aktivnosti, kako su saopštili, nastojaće da uključe što veći broj organizacija, pokreta, građanki i građana."Zrenjanin je predugo ruiniran i njime upravljaju oni koji ne vode računa o njemu i misle da nisu dužni da podnose račun građankama i građanima Zrenjanina. Ovako više ne može, jer su se nagomilali problemi do te mere da više niko ne može da ih reši sam", saopštila je DS, u ime ovih organizacija.Zato su započeli kampanju da se pokaže građanima da ovde još uvek žive ljudi kojima je stalo do grada, i postoji snaga da se menja situacija u Zrenjaninu.Kao ciljevi su navedeni da se obezbedi voda za piće za sve Zrenjanince, uključujući i 22 naseljena mesta iz regionalnog vodovoda, kao i čist vazduh. Zatim se navodi da zemlja mora biti dostupna malim i srednjim poljoprivrednim gazdinstvima i da neophodan dostojanstven život umesto preživljavanja.Takođe se navodi procesuiranje odgovornih za kršenje zakona, kao i uključivanje Zrenjaninaca u proces donošenja svih odluka ...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počela kampanja opozicije "Da vratimo život u Zrenjanin"

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2023

Šest organizacija danas je započelo kampanju "Da vratimo život u Zrenjanin" za "ostvarenje ciljeva od strateške važnosti za razvoj grada i kvalitet života svih njegovih stanovnika".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.