Pljačkali po Zrenjaninu

Izvor: S media, 29.Jun.2009, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkali po Zrenjaninu

Opštinsko javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Stevana Dimitrova (26) osumnjičenog da je u tom gradu opljačkao dva kioska brze hrane, i protiv Branka Kovača (21) zbog pljačke prodavnice.

Optužnica obojicu osumnjičenih tereti i za jedan pokušaj pljačke. Dimitrov je 11. maja u Zrenjaninu u Miletićevoj ulici, sa fantomkon na glavi i nožem u ruci upao u kisok brze hrane "Bodako" i od >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prodavačice Sladjane Pejkić, koja je bila sama, tražio novac.

Dimitrov je preteći da će je ubosti, iz kase uzeo 1.930 dinara. Tri dana kasnije, takodje maskiran na isti način od prodavca Milana Slavkovića u kiosku "S i D", uzeo je 12.300 dinara.

Kada je na isti način pokušao da opljačka treći kiosk - "Fele", Dimitrov je naišao na vlasnika Milana Popova, koji ga je izgurao iz lokala.

U zrenjaninskom tužilaštvu navedeno je da je osumnjičeni ta krivična dela počinio pod dejstvom narkotika.

Opštinsko tužilaštvo podiglo je optužnicu i protiv Branka Kovača (21) iz Zrenjanina koji je obučen u crnu odeću, sa fantomkom, rukavicama i pištoljem, sredinom maja, iz drugog pokušaja, opljačko trgovinu "BB trejd" u Pančevačkoj ulici.

Prvi put nije opljačkao radnju jer mu je ispao ključ od kase u kojoj je bio novac, pa je pobegao iz radnje. Drugi put je takodje uz pretnju pištoljem ušao u radnju i iz nje uzeo 6.000 dinara.

Obojici razbojnika, posle hapšenja, odredjen je u pritvor u kome se i dalje nalaze.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.