Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2022, 13:16

Pijan proleteo kroz kroz kružni tok i odvalio deo natpisa Novi Sad (FOTO, VIDEO)

Gotovo svakog dana stupce hronike pune vesti o jezivim saobraćajnim nesrećama, a najčešći uzrok je neprilagođena brzina, nepoštovanje saobraćajnih propisa i vožnja pod uticajem alkohola i opijata.
Ovakve nezgode su još češće vikendom, kada se u noćnim satima, neretko pijani i drogirani, vlasnici opakih mašina iživljavaju na putevima i ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju.
Bilans ovog vikenda, nažalost, nije ništa drugačiji. Na izlazu iz Novog Sada prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Zrenjaninu desio se stravičan saobraćajni udes, kada je vozač proleteo automobilom kroz kružni tok i svetleći natpis.








View this post on Instagram


















A post shared by 192.RS (@192_rs)


Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica nsuživo.rs, prednji deo vozila je potpuno smrskan, a samo pukom srećom nije bilo povređenih.








View this post on Instagram


















A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Kako se navodi, prema nezvaničnim informacijama mladić koji je izazvao udes je bio u alkoholisanom stanju.
Prava katastrofa izbegnuta je dobrom reakcijom vozača “Audija”, koji se u tom trenutku nalazio u kružnom toku i koji je mogao da nastrada ni kriv ni dužan zbog bahatosti pijanog momka.
Saobraćajna nesreća u Novom Sadu, od jačine udara automobil se prevrnuo na krov (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.