Paralizovanoj Milici Knežević potrebna pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paralizovanoj Milici Knežević potrebna pomoć

ZRENJANIN -

Lokalna samouprava u Žitištu će organizovati donatorsko veče radi prikupljanja finansijske pomoći za lečenje posle saobraćajne nesreće paralizovane Milice Knežević iz Česterega, najavljeno je danas iz opštinske uprave.

Pre saobraćajne nesreće koja se dogodila 10. maja 2009. godine Milica je završlila osnovnu školu u rodnom selu kao đak generacije, pohađala prvi razred Srednje ekonomske škole, osvajala diplome na takmičenjima iz matematike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i bila veoma perspektivna odbojkašica.

"Posle oduzetosti ruku i nogu, upornošću i terpijajama vremenom mi se funkcija ruku delimično povratila, ali da bi se potpuno oporavila potrebno je da odem u Rusiju na lečenja matičnim ćelijama", izjavila je nedano Milica novinarima.

Iz invalidskih kolica, sa devizom "Želim da koračam, pomozite mi" osim putem medija, finansijsku pomoć za lečenje paralisana devojka iz banatskog sela Česterega traži i na svojoj stanici otvorenoj na Fejsbuku.

Prema njenoj proceni prvi odlazak u Rusiju koštao bi oko 21 000 evra, dok bi lečcenje, prema raspoloživim informacijama, trajalo od godinu i po do dve godine, sa novim izdacima, od pet do sedam hilada evra, svaka tri-četiri meseca.

Uz žiro račun za upalte kod Komercijale banke ad Beograd, Milica je objavila i žiro račun za uplate iz inostranstva.

Datum održavanja donatorške večeri u Žitištu biće naknadno saopšten.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.