Papić novi trener Proletera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papić novi trener Proletera

ZRENJANIN -

Mihajlo Papić, novi je trener košarkaškog kluba "Proleter". Nakon prvog treninga u zrenjaninskoj kristalnoj dvorani, naglasio je da je timu potrebno određeno vreme da prebrodi rezultatsku krizu.

Učinak od samo jedne pobede u prvih sedam kola i mesto na začelju tabele, uticali su da rukovodstvo zrenjaninskog prvoligaša, povuče radikalan potez i umesto Dragana Torbice, na mesto šefa stavi Papića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Njegova prednost je činjenica da je sa većinom igrača već radio tokom karijere. Ne manjka mu samopouzdanja i kaže da se loša rezultatska serija može prekinuti, ako ne u subotu u Čačku protiv Borca, onda svakako u susretu sa Metalcem u Zrenjaninu.

Papić veruje u kvalitet svoje ekipe koju predvode iskusni Žarković, Majkić i Amerikanac Piterson, a ističe da je osnovni cilj izboriti opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije, a ako se ukaže šansa juriti i mesto u gornjem domu.

Na treninzima će raditi na usavršavanju detalja, a veruje da će ekipa brzo povratiti poverenje Zrenjaninaca koji još nisu imali razloga za radost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.