Pančevo: Za pse lutalice - ekseri u hrani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Za pse lutalice - ekseri u hrani

Komadići mesa puni eksera, namenjeni psima, ponovo su osvanuli na gotovo identičnom mestu gde su pronađeni pre par meseci u ulici Žarka Zrenjanina u Pančevu. Na svu sreću niko nije stradao, ali ni ovoga puta nije otkriveno ko stoji iza toga.

Dok je šetala psa, pored gradilišta u ulici Žarka Zrenjanina, u Pančevu, Jadranka Đerić ugledala je bačene komadiće mesa, ali nešto neobično privuklo joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je pažnju.

Već drugi put na skoro istoj lokaciji neko ostavlja hranu punu eksera namenjenu psima koji žive na gradilištu.

U obližnjoj veterinarskoj ambulanti kažu da se radnici brižno ophode prema ovim životinjama, neke su čak i usvojili i sigurno oni ne stoje iza ovakvog čina. Nedavno je samo zahvaljujući brzoj intervenciji preživeo pas koji je pojeo hranu punu eksera.

Ako za sada nepoznati počinilac sledeći put umesto eksera upotrebi otrov u opasnosti bi mogla da budu i deca iz obližnjeg vrtića.

Pošto je mala verovatnoća da će se uskoro otkriti ko ostavlja eksere u hrani iz udruženja Ekolibrijum poručuju ljubiteljima životinja da mogu udomiti pse sa ovog gradilišta i tako ih spasiti od onih koji pokušavaju da im naude.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.