Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSIDBA IZ ZRENJANINA KAO NA FILMU "Neka gleda svako baš me briga. Hoćeš li da se udaš za mene?"

Pre samo sat vremena na ulici u Zrenjaninu se desilo nešto o čemu možda sanja skoro svaka devojka da joj se dogodi jednom u životu.

Momak je zaprosio svoju devojku rekavši joj da je ponosan što je sa njom, da je ona sve što on želi, da je uvek bila uz njega kad je bilo teško, a zatim joj je dao cveće i iz džepa izvadio i kutijicu sa prstenom, dok su stajali u srcu od ruža.

- Hvala ti za sve. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izvoli - rekao je mladić pruživši devojci buket cveća, a zatim je nastavio: "Samo što ovo nije sve", a onda je izvadio kutijicu sa prstenom iz džepa, spustio se na jedno koleno i zaprosio je: "Neka gleda svako baš me briga. Hoćeš da se udaš za mene?"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROSIDBA U ZRENJANINU: Od ruža napravio srce, a onda učinio ono o čemu sanja svaka devojka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2017

Neka gleda svako baš me briga..Pre nekoliko sati na ulici u Zrenjaninu se desilo nešto o čemu možda sanja skoro svaka devojka da joj se dogodi jednom u životu...Momak je zaprosio svoju devojku rekavši joj da je ponosan što je sa njom, da je ona sve što on želi, da je uvek bila uz njega kad je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.