PROCURIO SNIMAK, SVE SE VIDI: Miki Kiji napisao LJUBAVNO pismo, bacio ga kao avion! Vidite ŠTA piše

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO SNIMAK, SVE SE VIDI: Miki Kiji napisao LJUBAVNO pismo, bacio ga kao avion! Vidite ŠTA piše

Stari romantik.

Kristina Kija Kockar je danas u izolaciji rijalitija "Zadruga" imala mali nervni slom i plakala je zbog svega što joj se na imanju u Šimanovcima, ali i u životu, desilo sa Slobom Radanovićem. Nju su tešili Ana Korać i Miki Đuričić, a onda je otkriveno da je iskusni rijaliti igrač iz Kupinova napisao pismo stjuardesi iz Zrenjanina koja je ona neoprezno naglas čitala, a kamera je sve zumirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i snimila te ga je potom džaba pocepala.

Sada se na internetu pojavio i snimak čitave "zavere". Miki je Kiji napisao pesmu, a od tog papira je napravio avion koji joj je bacio kada su zadrugari bili za stolom u Beloj kući. Da niko ne primeti!

Međutim, Kija je potom bila neoprezna i čitala je pesmu pred kamerom koja je sve zumirala tako da je potom džaba pocepala pismo.

- Idemo u Japan kada japanska trešnja bude cvetala. Nosiću te na krkačama kada se budeš umorila - počinje Miki obraćanje Kiji, a da u tome ima i osećanja svedoči i deo kada on peva o njihovom poljupcu.

I Miki je potom otkrio još jedan delić pesme:

- Naše turističko putovanje se završava na ostrvu Java i tu smo se prvi put poljubili kada je opadao trešnjin cvet - prepričao je Đuričić, a dodao je da je koristio i deo pesme "Satelit" grupe "Smak" koju je parafrazirao u "o, kad će doći dan da sletimo u Japan, da vidimo Sunčev dom i s Anom Korać činimo lom".

Pogledajte te scene iz rijalitija "Zadruga":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.