POZIV STARIM AKCIJAŠIMA BORA NA OKUPLJANJE

Izvor: MC Bor, 03.Nov.2010, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIV STARIM AKCIJAŠIMA BORA NA OKUPLJANJE

Dana 13. novembra u Boru, odnosno u omladinskom naselju Savača, okupiće se stari akcijaši iz bivših Jugoslovenskih republika. Najbrojniji će biti naši stari prijatelji iz Zrenjanina i Kikinde koji ovog puta na Savaču dovode i njihov akcijaški podmladak. Obićićemo Zlotsku pećinu >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << i Brestovačku banju a od 18 časova imaćemo radni sastanak gde ćemo dogovoriti osnivanje unije udruženja građana iz Srbije koja nastavljaju tradicije dobrovoljnih omladinskih radnih akcija kako bi smo pokušali da naš predstavnik bude član Nacionalnog saveta za mlade i na taj način pokušamo da direktno utičemo na odluke koje se tiču budućnosti naše dece. Od 20 časova će početi večera i zabava uz naše muzičare Bojana, Vladu i Zagu.
Kotizacija za ovaj skup za Borane košta 1.500 dinara (večera, neograničeno piće, muzika, majica, zastavica, privezak, kesa). Zainteresovani stari akcijaši iz Bora se mogu prijaviti organizatoru na telefon 064/680-2775 najkasnije do 9.novembra. Za dolazak na Savaču koristiti redovanu autobusku liniju ili sopstveni  prevoz jer je organozovani prevoz preskup.
Organizator UG “Crni vrh 45”

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.