Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 06:30

Ovu ženu Duško Tošić nikad neće prestati da voli: Nije pevačica, crnka je i svi znaju za nju

Prva ljubav Duška Tošića zauvek će ostati ova crna žena
Majka Duška Tošića, povučena udovica, koja retko napušta selo Orlovat pokraj Zrenjanina, domaćoj javnosti velika je misterija. Fotografisana je svega nekoliko puta i to uvek u pratnji sina, za medije se gotovo nikada nije oglašavala, a ono što javnost najviše zanima je kakav odnos ima sa snajom Jelenom. Ipak, ono što je svima poznato jeste činjenica da je ta žena prva ljubav Duška Tošića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Pročitajte: Duško Tošić sahranio Jelenu ovim komentarom – Izjava o Karleuši kao iz vedra neba šokirala sve 
Poznato je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić omiljena tema u domaćim medijima. O tome šta se dešava u njihovom domu, kakvi su odnosi iza četiri zida i da li sve puca od ljubavi, svakodnevno se piše. Upravo iz tih razloga mnogi se pitaju, kako svi ti novinski napisi padaju Duškovoj mami Nikoleti, skromnoj, povučenoj ženi, koja najviše od svega ceni svoj mir i svakako je prva ljubav Duška Tošića kao i svaka majka muškom detetu.
Pročitajte: Karleuša doživela najveći udarac – Beograd bruji o Duškovom odnosu s njenom koleginicom FOTO Rajko Ristić

Podsetimo, majka Duška Tošića odabrala je da se, uprkos velikoj popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata gde je s mirom živela sa svojim suprugom i podigla dvoje dece. Ipak, čak i u malom mestu nadomak Zrenjanina svi znaju da je njena snaja Jelena Karleuša, a šta o njoj zaista Nikoleta misli i posle trinaest godina, koliko su Jelena i Duško u braku, javnosti je nepoznato, jedino se zna da je ona prva ljubav Duška Tošića i da je to poznato i Jeleni koja je ponosna jer njen Duško ima jednaku ljubav za majkuj kakvu je ona imala za svoju Divnu koju nikada neće prežaliti.
Pročitajte: Lepe vesti na Vidovdan, Karleuša trudna – Duško Tošić konačno na fotografiji kao budući tata FOTO Instagram

Ipak, ono što malo ko zna je da je Jelena dane nakon smrti majke, kada je Duško bio odsutan zbog poslovnih obaveza provodila u kući svoje svekrve, kao i da joj je neizmernu podršku pružila kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad, te je tim činom po ko zna koji put dokazala sinu koliko mu je privržena, a samim tim i njegovoj porodici.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: Svet
IZVOR: Svet
FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.