Ovo je Srbija

Izvor: RTS, 23.Avg.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Srbija

Kakvo je stanje u farmaceutskoj industriji u Zrenjaninu istražuje Mile Novaković iz TV centra RTS-a u Zrenjaninu.

U Nišu i okolini pre neki dan padala je jaka kiša praćena olujnim vetrom. Posle svake kiše grad je pod vodom, a kako rešiti problem istražuju u TV centru RTS-a u Nišu.

Prenosimo deo atmosfere sa Roštiljijade u Leskovcu.

Posle 75 godina FK "Dolina" igra prvu utamicu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Prvoj ligi Srbije. Šta to znači za meštane ovog sela i kakva je bila atmosfera na meču otkriva Goran Jovičić iz TV centra RTS-a u Pančevu.

Galeriji Narodnog muzeja u Vranju prvi put je organizovan letnji atelje za umetnike slikare, vajare, kostimografe i studente slikarstva. Atelje je otvoren za javnost, a zainteresovani građani mogu da prisustvuju i pitaju umetnike kako stvaraju dela i da nauče ponešto od njih. Cilj je da se umetnost približi građanima.

Emisiju uređuju: Gordana Petrović, Nadežda Medić i Ljiljana Ivanović

Odgovorni urednik redakcije Dopisništva: mr Nenad J. Ristić

ovo_je_srbija@rts.rs

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.