Otvorena renovirana fiskulturna sala u zrenjaninskoj Osnovnoj školi  “Dositej Obradović”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022, 09:06

Otvorena renovirana fiskulturna sala u zrenjaninskoj Osnovnoj školi “Dositej Obradović”

ZRENJANIN – Renovirana fiskulturna sala Osnovne škole “Dositej Obradović” juče je svečano otvorena zahvaljujući projektu “Vizija zdrave budućnosti“ koji su realizovali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i kompanija “Sport Vision”. Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Simo Salapura sa saradnicima i predstavnici Školske uprave za Banat, Saveza za školski sport Vojvodine i >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << Zrenjanina, Sportskog saveza grada […]
Vest Otvorena renovirana fiskulturna sala u zrenjaninskoj Osnovnoj školi “Dositej Obradović” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Zrenjaninskoj školi obnovljena sala za fizičko

Izvor: Danas, 30.Sep.2022

Učenici osnovne škole "Dositej Obradović" iz Zrenjanina imaju priliku da časove fizičkog vaspitanja provode u novoj, renoviranoj i u potpunosti okrečenoj fiskulturnoj sali.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.