Otvoren turistički info centar u Pančevu

Izvor: RTS, 22.Dec.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren turistički info centar u Pančevu

Info centar otvoren u Pančevu deo je turističkog projekta "Banat 22", koji će promovisati značajna turistička mesta i manifestacije ovog dela Banata.

Otvaranje Info centra u Pančevu, u okviru turističkog projekta "Banat 22", značajan je datum u Turističkoj organizaciji Pančeva, koja je sada spojena sa informativnim centrima iz Kanjiže i Zrenjanina.

Zajedno sa rumunskim delom Banata, gde se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sajt projekta "Banat 22", postaće centar turističkih informacija, rekao je u Pančevu direktor Turističke organizacije Pančeva Pavle Đukić.

Na svečanosti prilikom otvaranja info centra čulo se da će se i na srpskom i na rumunskom delu Banata promovisati značajna turistička mesta i manifestacije, preko štampanih materijala, filmova, medijskih promocija, sajmova i raznih akcija.

Na otvaranju info centra, projekta "Banat 22", saopšteni su i rezultati nedavnog konkursa za najuspešnije manifestacije u našem delu Banata.

Među top 11, po atraktivnosti, značaju i masovnosti, prva tri mesta zauzimaju "Cvetanje Tise" iz Kanjiže, "Dani piva" u Zrenjaninu i pančevački Internacionalni karneval.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.