Optuženi zbog prodaje marihuane u centru Zrenjanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi zbog prodaje marihuane u centru Zrenjanina

ZRENJANIN -

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Gorana D. (25) i Slađane Š. (20), oboje iz tog grada, zbog sumnje da su prodavali marihuanu u blizini njihove kuće u centru tog grada.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, njima se na teret stavlja da su od januara do marta ove godine, u blizini kuće u kojoj žive i u centru grada, po prethodnom dogovoru, neovlašćeno prodavali marihuanu po ceni od 500 i 1.000 dinara za paketić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Optužnica protiv Gorana i Slađane je podignuta zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a Goran D. se tereti i da je počinio i krivično delo omogućavanja uživanja opojnih droga.

Kako je navedeno, Gorana D. se tereti da je neutvrđenog dana, krajem septembra 2010. godine, u Zrenjaninu, dao G. I. jedan džoint na korišćenje.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marihuanu prodavali u centru Zrenjanina

Izvor: Blic, 05.Nov.2012

Zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Gorana D. (25) i Slađane Š. (20), oboje iz tog grada, zbog sumnje da su prodavali marihuanu u blizini njihove kuće u centru Kruševca. ..Kako je saopšteno iz tužilaštva, njima se na teret stavlja da su od januara do marta, u blizini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.