Oldseed večeras u Beogradu

Izvor: Kontra magazin, 28.Sep.2010, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oldseed večeras u Beogradu

U okviru ovogodišnje turneje, Oldseed će nakon koncerata u Novom Sadu , Subotici i Zrenjaninu nastupiti u Beogradu. Koncert će se održati u utorak, 28. septembra, u klubu Tijuana sa početkom u 21h. Ulaz je besplatan. Oldseed je samostalni muzički projekat kanadskog autora Craiga Bjeringa, baziran na ideji vraćanja koncepta putujućeg umetnika. Rođen je i odrastao je u gradu Winnipeg, u Kanadi, dok sada uglavnom živi i nastupa po Evropi. Njegovi akustični koncerti su intimni i prijatni, dok izraženi smisao za humor često izaziva salve smeha u publici. Njegova muzika se može okarakterisati kao folk/down-tempo. Oldseed, odnosno, Craig Bjerring počeo je prvi deo ovogodišnje turneje u avgustu, krenuvši od Finske i Letonije. Drugi deo turneje nastavlja u septembru u Češkoj, Mađarskoj i Srbiji, a potom ga put vodi dalje u Makedoniju, Bugarsku, Tursku i završava se u Hrvatskoj u Zagrebu. Klub-kafe Tijuana nalazi se u centru grada, kraj Zelenog venca, u Sremskoj br. 9 na drugom spratu. Ulaz je pored stepeništa ka nekadašnjem platou sa tezgama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oldseed večeras u Beogradu

Izvor: Popboks, 28.Sep.2010

Večeras, u klubu Tijuana (Sremskoj 9), nastupa Oldseed, u okviru svoje turneje, a nakon koncerata u Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu. Oldseed je samostalni muzički projekat kanadskog autora Craiga Bjeringa, baziran na ideji vraćanja koncepta putujućeg umetnika. Njegova muzika se može okarakterisati...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.