Od danas vozom od Zrenjanina do Novog Sada za tri sata

Izvor: Beta, 25.Okt.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas vozom od Zrenjanina do Novog Sada za tri sata

Putnički vozovi na relaciji Zrenjanin-Orlovat-Novi Sad danas će početi da saobraćaju posle deset godina, a u jednom pravcu od početne do zadnje stanice na relaciji magistranlnim putem dugoj 45 kilometara putovanje će trajati tri sata, navedeno je u redu vožnje.Cena karte za prvi razred iznosi 626 dinara, dok je za drugi cena 434 dinara, a prevoz bicikla je 100 dinara, objavljeno je na sajtu Srbija voza.Prvi polazak voza je iz Zrenjanina za Novi Sad u 12.15 časova, kao i iz Novog Sada za Zrenjanin u 15.59 časova.Od sutra, 26. oktobra, vozovi iz Zrenjanina za Novi Sad polaziće u 3.35 i 12.15 časova, a iz Novog Sada za Zrenjanin u 7.05 i 15.59 časova.Voz koji iz Debeljače za Zrenjanin polazi u 5.30 časova, polaziće iz Kovačice za Zrenjanin u 5.37 časova. Voz neće saobraćati vikendom i u vreme državnih praznika.Deo pruge na relaciji Zrenjanin-Orlovat-Novi Sad, kojom vozovi nisu saobraćali deceniju, obnovljen je ove godine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ponovo idu vozovi od Novog Sada do Zrenjanina

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2018

Od danas ponovo saobraćaju putnički vozovi između Novog Sada i Zrenjanina...Vozovi saobraćaju na relaciji Zrenjanin-Orlovat-Novi Sad-Zrenjanin, saopštio je "Srbija Voz"...Prvi voz krenuo je iz Zrenjanina za Novi Sad u 12:15 časova, a iz Novog Sada za Zrenjanin polazi u 15:59 časova...Od sutra,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.