Obračun na pumpi u Zrenjaninu, ima i teže povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2022, 23:13

Obračun na pumpi u Zrenjaninu, ima i teže povređenih

Na periferiji Zrenjanina, na benzinskoj pumpi prema mestu Klek, večeras se dogodio obračun nepoznatih osoba, u kojem, prema nezvaničnim informacijama, ima i teže povređenih kojima je ukazana lekarska pomoć u zrenjaninskom Urgentnom centru, javljaju "Večernje novosti".

Policijski inspektori još uvek obavljaju uviđaj na mestu sukoba i do sutra, s obzirom na okolnosti i pregledavanje snimaka sigurnosnih kamera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policija se neće oglašavati saopštenjem vezanim za ovaj incident.

Zbog istrage i utvrđivanja okolnosti, niko nije bio u prilici išta da kaže, ali se, prema navodima "Novosti", priča o jurnjavi dva automobila crnog "BMW" džipa X5 i belog sportskog "mercedesa".

Navodno se, "BMW" neposredno ispred ulaza u benzinsku stanicu, zakucao u "mercedes", a onda su akteri nastavili fizički obračun.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na pumpi u Zrenjaninu, ima i teže povređenih

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2022

Na periferiji Zrenjanina, na benzinskoj pumpi prema Kleku, večeras se dogodio obračun nepoznatih osoba, u kojem, prema nezvaničnim informacijama, ima i teže povređenih.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.