OSUĐENA TROJICA RAZBOJNIKA IZ MELENACA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUĐENA TROJICA RAZBOJNIKA IZ MELENACA

ZRENJANIN- U Višem sudu u Zrenjaninu na jedinstvenu kaznu u trajanju od šest godina zatvora osuđen je Milinko Petkanić, a Živa Adamov na pet godina zatvora , zbog krivičnog dela razbojništva i nedozvoljenih polnih radnji, rečeno je danas Tanjugu u tom sudu.

Istom presudom izrečena je dvogodišnja zatvorska kazna Dragomiru Adamovu, zbog počinjenog krivičnog dela razbojništva.

Prema obrazloženju presude, njih trojica su, u noći između 11. i 12. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ove godine u Melencima, počinili razbojbništvo nad Nadom Radu, u njenoj kući u Lenjinovoj ulici br 5.

Prvo su iskuljičili struju, a zatim su Petkanić i Živa Adamov zadali više udaraca vlanici kuće, od koje su tražili novac i zlato. Udarili su je i drškom od noža u čelo i traktorskom pumpom po nogama i rebrima, od čega je zadobila tešku telesnui povredu.

Dragomir Adamov je "čuvao" vlasnicu kuće, dok su dvojica provalnika tražili plen. Našli su samo mobilni telefon i dve hiljade dinara, pa su uzeli posteljinu i dva peškira.

Pre odlaska iz kuće, Petkanić i Živa Adamov su izvršili i krivično delo nedozvoljene polne radnje, navodi se u presudi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.