Izvor: Radio Dunav, 04.Mar.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN TURNIR U ODBOJCI “DROGI ĆU UVEK REĆI NE,JER NE ŽELIM DA IZGUBIM SVE”

U petak je u hali o.š.Žarko Zrenjanin održan je turnir u Mini Odbojci za devojčice 5,6,7,8, razreda sa teritorije Opštine Apatin. Turnir pod nazivom “DROGI ĆU UVEK REĆI NE,JER NE ŽELIM DA IZGUBIM SVE”. je organizovalo  društvo pedagoga fizičke kulture Dušan Silni iz Apatina. Na četiri odbojkaška terena  takmičile su se  pedeset i jedna ekipa sa više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << od 200 devojčica,10 nastavnika, 2 trenera iz Odbojkaškog kluba Apatin koji je bio tehnički organizator turnira. Odigrano je ukupno 68 utakmica,165 setova, 4125 poeena.  Čitav projekat je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Opština Apatin u sklopu borbe protiv droga u AP Vojvodini.Prelepa slika je poslata iz Apatina preko gostiju iz Pokrajinskog sekretarijata koji su bili oduševljeni sa svim što su videli u hali o.š.Ž Zrenjanin i posebno zadovoljni jer je ova akcija bila posvećena ženskom sportu koji je po njihovim rečima prioritet u narednom periodu kako na nivou Pokrajine tako i  na nivou Republike Srbije.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U ČETVRTAK, 7. MARTA, OSMOMARTOVSKI KONCERT MUZIČKE SEKCIJE OSNOVNE ŠKOLE “ŽARKO ZRENJANIN”

Izvor: Radio Dunav, 04.Mar.2013

U Sportskoj hali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” u četvrtak, 7. marta, biće održan osmomartovski koncert učenika muzičke sekcije, a kao gosti nastupiće mlade članice Fitnes kluba “Kleopatra” iz Apatina.. Već nekoliko godina unazad učenici predvođeni nastavnikom muzičke kulture, Aleksandrom...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.