OBESILA SE majka osmomesečnih BLIZNAKINJA: Velika tragedija i tuga kod Zrenjanina

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBESILA SE majka osmomesečnih BLIZNAKINJA: Velika tragedija i tuga kod Zrenjanina

Više puta pokušavala da se ubije?!

L. H. iz okoline Zrenjanina se obesila u subotu, baš kada je trebalo da proslavi četiri godine braka, i ostavila osmomesečne bliznakinje i muža.

Pročitajte i:

Niko ne može da veruje da je ova mlada žena presudila sebi jer je u petak oko 22 časa, na svom fejsbuk profilu postavila šaljivi komentar.

Na opsaku jednog prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je glasio: „Prelepa Z., osvojila si me sarmom“, ona je uzvratila pošalicom, jer je slovo bilo napisano bez kvačice, navodeći: „Koja si ti konjina, ja sarmu uopšte ne kuvam.“

Na fotografijama koje je L. ranije postavljala na društvenoj mreži vidi se polica sa knjigama, čiji naslovi upadaju u oči: „Đavo“; „Šesta straža“; „Progutana“; „Transcedentalna magija“; „Praznik zveri“…

- Velika tragedija i tuga. Niko ne zna šta ga čeka i šta ga može snaći. Šta će biti sa tom decom, kako će odrastati sa tim? Kako li je njenoj porodici? - zabrinuto se pita jedna meštanka dok poznanici nesrećne žene kažu da je više puta sebi pokušala da oduzme život.

- Sprečili su je kad god je pokušavala da se ubije. Ona i muž su bili bajkeri. Takva im je i svadba bila, na motociklima – priča žena iz tog mesta.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD ZRENjANINA: Obesila se majka dve bebe, imala knjige „Đavo“ i „Šesta straža“

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2018

Mlada žena, majka bliznakinja presudila sebi dan nakon što je na svom fejsbuk profilu postavila šaljivi komentar L. H. iz okoline Zrenjanina se obesila u subotu, baš kada je trebalo da proslavi četiri godine braka, i ostavila osmomesečne bliznakinje i muža.Niko ne može da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.