Novosađani biraju šta će se srediti u gradu

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani biraju šta će se srediti u gradu

Kompanija Karlsberg će donirati novac za realizaciju projekata u Novom Sadu, Zrenjaninu i Bačkoj Palanci koje će tokom septembra birati građani.

Akcijom "Lavovski poduhvat" predviđeno je da građani putem sajta www.lavpivo.rs, odnosno slanjem SMS poruke na 1551 (samo za B. Palanku i Zrenjanin) izaberu jedan od tri ponuđena projekta iz svakog grada, a onaj koji dobije najviše glasova biće realizovan sredstvima kompanije Karlsberg.

U Novom Sadu će se birati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << između opremanja streljane Eđšeg, pomoći prihvatilištu za životinje i uređenja Futoškog i Dunavskog parka.

Zrenjaninci biraju između kupovine kombija za prevoz građana na hemodijalizu, uređenja Peskare i uređenja platoa ispred MZ Bagljaš, a stanovnici Bačke Palanke između presvlačenja terena SC "Partizan", kupovine vozila za prevoz bolesnika na dijalizu i opremanja oftalmološke ambulante Doma zdravlja.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je, pozivajući Novosađane da glasaju, rekao da je Novi Sad odlučio da se glasa samo preko sajta kako bi se izbeglo da građani plaćaju SMS poruke prilikom glasanja. Inače, iz Karlsberga i pored pitanja novinara nisu želeli da saopšte koja je visina donacije predviđena za realizaciju projekata.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.