Normalizovan saobraćaj na putu Zrenjanin-Vršac

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 15:49

Normalizovan saobraćaj na putu Zrenjanin-Vršac

Normalizovan je saobraćaj putu Zrenjanin-Vršac, između naselja Margita i Vršca nakon saobaraćajne nesreće koja se tu dogodila, saopštili su Putevi Srbije.

U saopštenju navode i da su na denoci između petlje Jagodina i petlje Ćuprija 6. jula planirani radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, a vozila će ići dvosmerno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolovoznom trakom.

Na deonici između petlje Takovo i Preljina sa desne strane, na oko kilometar pre naplatne stanice Preljina, u smeru ka Čačku do 15. juna odvijaće se radovi zbog kojih će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna traka, a on će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Između petlje Pećinci i Šimanovci u smeru ka Beogradu do 31. maja obavljaju se radovi na popravci sigurnosne zaštitne ograde, a za saobraćaj je zatvorena preticajna traka, dok se on odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Trstenik - Osaonica do 1. jula biće obustavljen saobraćaj zbog radova na održavanju kolovoza. Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 188 i ulice Svetog Save i Cara Dušana u Trsteniku.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 na teretnim terminalima vozila čekaju 180 minuta na prelazu Horgoš i 90 minuta na prelazu Gradina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.