Nastavak grejanja u Zrenjaninu večeras oko 18 časova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak grejanja u Zrenjaninu večeras oko 18 časova

ZRENJANIN - Grejanje objekata preko daljinskog sistema u Zrenjaninu trebalo bi da počne oko18.00, najavili su iz preduzeća Grejanje.

Kako su naveli, iako je kvar na magistralnom toplovodu otklonjen sinoć, potrebno je izvesno vreme kako bi se ponovno uspostavili svi parametri neophodni za rad sistema.

Havarija na toplovodu desila se u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uveče u naselju 4. juli, pa je zbog toga oko 7.500 korisnika ostalo bez daljinskog grejanja.

Zbog kvara na vrelovodnoj mreži, radijatori su hladni i u šest zrenjaninskih vrtića, dok ostali vrtići, njih 13, imaju svoje kotlarnice na gas.

Takođe, u mnogim osnovnim školama u gradu danas nije bilo nastave, a aktiv direktora srednjih škola doneo je odluku da zbog hladnih radijatora nastava bude skraćena, odnosno da se organizuju tri časa u trajanju od 30 minuta.

Snabdevanje gasom za oko 22.000 domaćinstava se odvija bez problema, a broj dežurnih ekipa je povećan za slučaj većih zahteva potrošača za intervencijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.