Izvor: Radio 021, 17.Jan.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalepnice "Putin go home" izlepljene po Novom Sadu i drugim mestima u Vojvodini

Nalepnice na kojima na engleskom jeziku piše "Putine, idi kući" (Putin go home), a potpisala ih je organizacija Mlada Vojvodina, izlepljene su po banderama u nekoliko mesta u Vojvodini.

Nalepnice su se pojavile u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Bačkom Petrovcu, Vrbasu, Bečeju, Novom Bečeju, Kovačici, uoči današnje posete ruskog predsednika.

Organizacija Mlada Vojvodina krajem novembra izlepila je nazive Trga republike u Novom Sadu plakatima sa nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Trg republike Vojvodine", dan nakon što je predsednik Aleksandar Vučić na tom trgu otkrio spomenik kralju Petru I Karađorđeviću, na svečanosti povodom dana kada se Vojvodina pre 100 godina priključila Srbiji, nakon Prvog svetskog rata.

Pre toga, u nekoliko mesta u Vojvodini osvanuli su plakati na kojima piše "Posle 100 godina i Hong Kong je rekao doviđenja".

Potpis Mlade Vojvodine je ilustrovan i zvezdom petokrakom.

Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim akcijama.

Mlada Vojvodina izlepila nalepnice Putine, idi kući https://t.co/EmShgB3FZx

— Branko (@vrbaskibranimir) January 17, 2019
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.