Na putu za Zrenjanin gde je ograničenje 80 vozio 186 kilometara na sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 23:28

Na putu za Zrenjanin gde je ograničenje 80 vozio 186 kilometara na sat

Pripadnici Uprave saobraćajne policije danas su na putu između Zrenjanina i Novog Sada, presretačem isključili iz saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog nasilničke vožnje.

On je upravljao vozilom audi brzinom od 185,4 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje 80, saopšteno je iz MUP-a.

Protiv vozača je podneta prekršajna prijava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAHATA VOŽNJA AUDIJEM: Na mestu gde je ograničenje 80, muškarac (39) je vozio 186 km na sat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023

Protiv njega je podignuta prekršajna prijava..Pripadnici Uprave saobraćajne policije danas su na putu između Zrenjanina i Novog Sada, presretačem isključili iz saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog nasilničke vožnje...On je upravljao vozilom "audi" brzinom od 185,4 kilometra na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vozač “audija” divljao na putu između Novog Sada i Zrenjanina

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Feb.2023, 08:09

NOVI SAD – Pripadnici Uprave saobraćajne policije su danas na putu između Zrenjanina i Novog Sada, presretačem isklјučili iz saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog nasilničke vožnje. On je upravlјao vozilom „audi“ brzinom od 185,4 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.