Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Feb.2024, 16:20

Na području Zrenjanina proteklog vikenda iz saobraćaja isključeno 169 vozača

ZRENJANIN – Policijska uprava Zrenjanin je saopštila da su na području Policijske uprave u Zrenjaninu, tokom proteklog vikenda, evidentirane tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a jedna lake telesne povrede. Pripadnici saobraćajne policije su, u ovom periodu, otkrili i sankcsionisali ukupno 169 prekršaja. „ Iz saobraćaja je isključeno šest vozača automobila […]
Vest Na području Zrenjanina proteklog vikenda iz saobraćaja isključeno 169 vozača objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Trojica pijanih vozača, 12 saobraćajnih nezgoda: Policija imala mnogo posla

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2024

Policijska uprava u Novom Sadu je, 26. februara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 380 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.