Na Kopaoniku jutros minus sedam

Izvor: Blic, 16.Dec.2013, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku jutros minus sedam

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najtoplije je u Kikindi, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Negotinu i Kraljevu, gde je temperatura vazduha iznosila jedan stepen.

U Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Velikom Gradištu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je nula stepeni. U Loznici i Požegi je izmeren minus jedan, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Sjenici minus dva, na Paliću, u Somboru i na Zlatiboru minus tri, u Zaječaru minus četiri, a na Crnom Vrhu minus pet stepeni.

Slab sneg trenutno pada u Kuršumliji, Kruševcu i Ćupriji. Visina snežnog pokrivača na Kopaoniku iznosi 27, Crnom Vrhu 22, Zlatiboru 15, a u Sjenici 11 centimetara.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Zaječar,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kopaoniku jutros minus sedam stepeni

Izvor: Press, 16.Dec.2013

Najtoplije je u Kikindi, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Negotinu i Kraljevu, gde je temperatura vazduha iznosila jedan stepen... U Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Velikom Gradištu, Kuršumliji, Kruševcu, Chupriji, Nišu, Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je nula stepeni......

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.