NA HORGOŠU I DO ČETIRI SATA ČEKANJA!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2011, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA HORGOŠU I DO ČETIRI SATA ČEKANJA!

BEOGRAD - Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš čekaju do četir sata na izlaz iz Srbije, a na prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, do 90 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMŠ). Na ostalim graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju do 30 minuta.

BEOGRAD - Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš čekaju do četiri sata na izlaz iz Srbije, a na prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, do 90 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju do 30 minuta.

Uz svakodnevne izmene saobraćaja nastavljaju se radovi na auto-putu E-75 kroz Beograd, a vozačima se preporučuje da koriste obilazne puteve. I dalje su zbog radova za saobraćaj zatvoreni izlaz i ulaz na autoput E-75 kod Zrenjanina, a alternativa je Temerinska petlja.

Zbog radova na nadvožnjaku preko autoputa E-70, kojim će auto-put E-75 (deonica Novi Sad-Beograd) biti povezan sa obilaznicom oko Beograda, preko Ostružnice, kolovoz je sužen, a saobraćaj se usmerava na obilaznice.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka na autoputu E-75, u smeru od Beograda ka Nišu, od vrha Mokroluškog brda prema Bubanj potoku, te se saobraćaj odvija dvosmerno. Na autoputu Beograd-Niš zatvorene su rampa i naplatna stanica Smederevo. Alternativa je petlja Požarevac.

U toku su radovi na magistralnom putu M-5 Paraćin-Zaječar, deonica Selište-Lubnica, te se saobraćaj povremeno obustavlja. Na deonici magistralnog puta M-21 Prijepolje - Bijelo Polje u neposrednoj blizini graničnog prelaza Brodarevo sa Crnom Gorom, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 03.00. Na magistralnom putu M-5, deonica Čačak-Užice, na deonici Užići-Požega vozila prolaze naizmenično zbog radova. Na magistralnom putu M-2, na 15-tom kilometru od Ribarića ka Rozaju, saobraćaj se obavlja obilaznicom.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.