Muzički vikend u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički vikend u Zrenjaninu

Ovog vikenda Pokret "Novi optimizam" i Pozorišni klub "Zeleno zvono" najavljuju 3 koncerta u dva dana u Zrenjaninu.

U petak, 12. juna od 22 časa u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono" održaće se veliki koncert hip hop sastava Prti Bee Gee iz Beograda. Karta za koncert kupovaće se na ulazu, a cena karte iznosiće 400 dinara.

U subotu, 13. juna od 23 časa biće održan koncert bendova Vvhile i Mnjenje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Beograda. Ovo je nastavak programa NOVE SCENE koji se od januara održava u organizaciji Pokreta "Novi optimizam", te je ulaz na ovaj događaj slobodan, u cilju promocije nove muzičke scene Srbije.

Vvhile je indi rok duo iz Beograda, koji je prošle godine na mnogim listama delio prvo mesto sa grupom TI za najbolji album godine. Pored njih, nastupiće bend Mnjenje, koji takođe najavljuju ozbiljnu svirku nakon obilaska regiona i svirke u CK13 u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rundek u Beogradu - poklanjamo karte!

Izvor: Mondo, 10.Jun.2015

MONDO vas vodi na koncert Darka Rundeka u Barutani ovog vikenda!..Foto: Sanda Hržić..Darko Rundek i njegov Cargo Trio nastupaju u petak 12. juna i subotu 13. juna u Barutani...Ako želite legendarnog frontmena Haustora i jednog od najupečatljivijih umetnika ex Yu scene da slušate uživo, pošaljite...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.