Mladi tim Ekonomca omladinski prvak Srbije u futsalu

Izvor: KGsport.info, 25.Mar.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi tim Ekonomca omladinski prvak Srbije u futsalu

Mlada ekipa kragujevačkog Ekonomca trijumfovala je na završnom turniru Futsal lige mladih Srbije, koji je danas odigran u hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu. Kragujevački tim je na ovaj način ušao u istoriju kao prvi omladinski prvak Srbije u futsalu.
Izabranici trenera Ivana Marinkovića su u polufinalu turnira savladali zrenjaninski SAS, pobednika Lige mladih Vojvodine, rezultatom 6:2, da bi u velikom finalu bili bolji od domaćeg Metalac Kolorada sa 3:0.
Ekonomac >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << se tako dokopao još jednog vrednog trofeja, koji će krasiti njegovu već bogatu klupsku riznicu.
– Posle osvojenog Kupa FSRZS, došla je i titula prvaka Srbije za dečake do osamnaest godina starosti. Ova ekipa je oformljena krajem avgusta i evo nas sada sa titulom prvaka. U međuvremenu su četvorica igrača iz ove ekipe postali standardni članovi B tima, čemu se ja iskreno nisam nadao, a što mi je posebno drago, naročito jer su učestvovali u osvajanju gorepomenutog Kupa FSRZS. Sve ovo me izuzetno raduje i ovi dečaci su pošteno zaslužili ovakav uspeh, na čemu im ja od srca čestitam. Na kraju, čestitam i svim ostalim ekipama na ostvarenim rezultatima, kao i domaćinu na organizaciji, gostoprimstvu i odličnoj finalnoj utakmici. – rekao je trener Ekonomca Ivan Marinković za KG sport.info.
Ovome dodajmo podatak i da se mladi tim Ekonomca nalazi nadomak promocije u Drugu futsal ligu Srbije, pošto dva kola pre kraja takmičenja u Trećoj futsal ligi Zapad zauzima prvo mesto na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na ekipu Raške, ali i utakmicom manje.
Kragujevčanima je faktički potreban još samo jedan bod iz preostale tri utakmice, kako bi i teoretski osigurali plasman u viši rang takmičenja.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.