Mislio da će mu proći: Falsifikovao dokumenta za KREDIT

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislio da će mu proći: Falsifikovao dokumenta za KREDIT

Policija u Zrenjaninu uhapsila je muškarca (1969) iz okoline tog grada zbog sumnje da je Razvojnom fondu AP Vojvodine podneo falsifikovanu dokumentaciju kako bi dobio kredit iako je znao da ne ispunjava uslove.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i drugih pogodnosti, falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja u saizvršilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i J.H. (1969) iz okoline Kovačice, osumnjičenog za krivično delo falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu.

Policija će, po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, protiv sedamdesetosmogodišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je uhapšenu Razvojnom fondu Autonomne pokrajine Vojvodine Novi Sad podneo falsifikovanu dokumentaciju kako bi dobio kredit za kupovinu poljoprivrednog zemljišta u ukupnom iznosu od 1.500.000 dinara, iako je znao da ne ispunjava uslove, kao i da je na ovaj način doveo u zabludu odgovorna lica u Razvojnom fondu.

J.H. i sedamdesetosmogodišnji muškarac se sumnjiče da su pomogli uhapšenom u sačinjavanju lažne dokumentacije, a sedamdesetosmogodišnji muškarac da falsifikovana dokumenta overavao u drugim institucijama.

Osumnjičenima je po odobrenju osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog falsifikovanja dokumentacije za dobijanje kredita Razvojnog fonda Vojvodine

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2019

Policija u Zrenjaninu uhapsila je K.H. (1969) iz okoline tog grada osumnjičenog za neosnovano dobijanje i korišćenje kredita, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, kao i J.H. (1969) iz okoline Kovačice zbog falsifikovanja isprava...Prema današnjem saopšenju Ministarstva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.