Miloševići iz Vrbasa se ovajdili za 50 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2010, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloševići iz Vrbasa se "ovajdili" za 50 miliona dinara

KIKINDA - Istražni sudija višeg suda u Zrenjaninu odredio je Aleksandru i Branku Miloševiću pritvor od 30 dana zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala i na taj način pribavili protivpravnu imovinsku korist od oko 50 miliona dinara, saopštila je danas Policijska uprava u Kikindi.

Policijski službenici u Kikindi lišili su slobode i podneli krivičnu prijavu protiv Aleksandra Miloševića rođenog 1976. godine i Branka Miloševića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rođenog 1949. godine iz Vrbasa.

Osumnjičeni su u svojstvu odgovornih lica od više privrednih subjekata zloupotrebili svoja ovlašćenja i tako omogućili članovima svoje porodice da postanu vlasnici poljoprivrednog zemljišta i stambenih objekata po nerealno niskim cenama, ali bez evidentiranja kupoprodaje u poslovnoj dokumentaciji.

Postupajući na taj način Miloševići su članovima svoje porodice pribavili imovinsku korist od oko 50 miliona dinara, navela je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.