Milosavljevićeva u nadoknadi za nova tri boda

Izvor: KGsport.info, 16.Okt.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljevićeva u nadoknadi za nova tri boda

ODLUČILA POBEDNIKA: Sara Milosavljević

Fudbalerke Šumadije 1903 nastavile su svoj pobednički niz na startu sezone u Prvoj ligi Srbiji i minulog vikenda. Šumadinke su u okviru četvrtog kola trijumfovale na gostovanju Radničkom 1919 u Zrenjaninu sa 2:1 (0:1) i to zahvaljujući pogotku Sare Milosavljević u bukvalno poslednjim trenucima utakmice.
Nije sve krenulo po planu za gošće iz Kragujevca. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Igrao se 15. minut kada su Zrenajninke došle u vođstvo efektnim lob udarcem Dragane Protić.
Kragujevčanke su se probudile tek u drugom poluvremenu. U 75. minutu neoprezan start Jelače okarakterisan je kao prekršaj za najstoružu kaznu. Odgovornost je preuzela kapiten Šumadije 1903 Tamara Jurišević i sigurnim udarcem donela svom timu izjednačenje.
U trenucima kada se očekivao poslednji sudijski zvižduk, posle kornera i gužve kaznenom prostoru Zrenjaninki Sara Milosavljević je špicem ubacila loptu u mrežu i donela Šumadinkama preokret i četvrtu uzastopnu pobedu u sezoni.
RADNIČKI 1919 – ŠUMADIJA 1903  1:2 (1:0)
ZRENJANIN
Stadion: Karađorđev park
Gledalaca: 50
Sudija: Tamara Petrić (Čačak)
Strelci: Protić u 15. za Radnički 1919, a Jurišević u 73. iz jedanaesterca i Milosavljević u 90+2 minutu za Šumadiju 1903
RADNIČKI 1919: Ubović, Zarić, Jelača, Nikolić, Jolović, Marjanović (I. Laslo), T. Laslo, Hiloši, Protić, Knežević, Kecman (Božić).
ŠUMADIJA 1903: Milovanović, An. Milenković (Velikić), Vasić, Nikolić, Živković, Ilić, Jurišević, Latić, Ad. Milenković, Milosavljević, Štimac.
Sa maksimalnih dvanaest bodova fudbalerke Šumadije 1903 čvrsto drže čelno mesto na tabeli Prve lige Srbije, uz dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Mačvu.
U petom kolu Šumadinke će na Bubnju ugostiti Radnički 2012 iz Niša.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.