Manje saobraćajki u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje saobraćajki u Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Na drumovima srednjeg Banata u proteklih devet meseci znatno je smanjen broj poginulih i povređenih u saobraćaju, izjavio je danas načelnik Policijske uprave u Zrenjaninu Bojan Marković.

Marković je na konferenciji za novinare rekao da je posle stupanja na snagu novog zakona povećana bezbednost u saobraćaju.

On je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je za devet meseci ove godine zabeleženo 317 saobraćanih nesreća sa stradalim licima, dok su se u istom periodu prošle godine dogodile 453 nesreće.

Za devet meseci na drumovima srednjeg Banata poginulo je šest ljudi, a u istom razdoblju prošle godine osam.

U 25,5 odsto slučajeva uzrok saobraćajnih nesreća je neprilagođena brzina, a u 12,7 odsto nepoštovanje prvenstva prolaza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.