Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 19:54

"MAJICA JOJ JE BUKNULA, VRISNULA JE" Stariji brat devojčice koja se zapalila u Melencima opisao kako se OPASNA IGRA pretvorila u tragediju (FOTO, VIDEO)

Sedmogodišnja devojčica D. R. iz sela Melenci nadomak Zrenjanina, zadobila je teške telesne povrede u vidu opekotina nakon bezazlene igre u dvorištu. Kako saznaje "Blic", ona je sa bratom i sestrom palila parčiće kartona u dvorištu porodične kuće u Njegoševoj ulici br. 77 a zatim se zapalila i sa teškim telesnim povredama nakon pregleda u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prebačena je u Novi Sad u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stariji brat devojčice koja se zapalila u Melencima opisao trenutak kada je video da mu sestra gori: "Majca joj je buknula, ona je vrištala"

Izvor: 24sedam.rs, 10.Jun.2023

Devojčica je sa teškim telesnim povredama nakon pregleda u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prebačena je u Novi Sad

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.