LUNA U SLOBINOJ KUĆI U ZRENJANINU! Torba sa STVARIMA, pomirenje se DESILO?! Pa sastanak sa Draginjom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA U SLOBINOJ KUĆI U ZRENJANINU! Torba sa STVARIMA, pomirenje se DESILO?! Pa sastanak sa Draginjom!

Sve je isplanirano.

Luna Đogani otići će u Zrenjanin da bi vratila sve stvari Slobe Radanovića njegovoj mami Draginji! Popularna blogerka želi jednom zasvagda da raščisti  sa svim što je povezuje sa pevačem, pa će tako njegovu garderobu, koja je ostala kod nje posle finala "Zadruge", odneti njegovim roditeljima.

STIŽE PRVA RIJALITI BEBA: Porađa se Miljana Kulić - prevezena u bolnicu, čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Željko!

(VIDEO) ĐURIČIĆ ŠOKIRA! Progovorio o Kijinom i Slobinom razvodu: Svingeraj, sočna PSOVKA! A onda: FEKALIJE!

- Kako se bližio kraj "Zadruge", Sloba i ja smo neke naše stvari zajedno spakovali u iste kese. Verovali smo da ćemo i posle rijalitija biti zajedno. Sada smatram da je bezveze da ta garderoba i dalje bude kod mene, pa ću sve to odneti kada budem išla da se vidim sa Draginjom. Sloba mi nije to tražio, ali smatram da je tako ispravno. Odneću to, pa neka sam odluči šta će raditi s tim - kaže Luna za "Informer".

SKANDAL, PAPARACO! Kija PRESPAVALA u kući Vuka Moba, potom izašli zajedno NASMEJANI, A ONDA ŠOK!

Blogerka će nesuđenoj svekrvi odneti i poklon za rođendan, koji je danas.

- Htela sam da posetim gospođu Draginju danas kada joj je rođendan, ali sam odustala jer se podigla bespotrebna prašina. Svakako planiram da ovih dana odem do nje i zahvalim joj se na podršci koju mi je pružala. Naravno, bez torte i nekog prigodnog poklona ne idem. I ona je mene iznenadila sjajnim poslasticama dok sam bila u rijalitiju - kaže Luna i dodaje da će tom prilikom odneti Slobinu garderobu koja je ostala kod nje.

ZADALA DOMAĆI ZADATAK! Katarina Grujić objavila VRELU sliku sa plaže - bujne grudi KIPE iz bikinija!

Velika prašina podigla se i oko bunde koju je pevač dobio u rijalitiju kao nagradu za prvo mesto na "Zadrugoviziji", a koju je Luni poklonio. Taj komad garderobe će ipak ostati u blogerkinom ormanu:

- Bunda koju mi je Sloba poklonio je moja, svidelo se to nekome ili ne. Ima sentimentalnu vrednost i neću je vratiti. Poklone niti vraćam, niti to očekujem od nekog. Ona me podseća na jedan prelepi period u životu. Osim nje, čuvam i neka pisma koja mi je Sloba davao u rijalitiju, ali i neke poklončiće koje mi je pravio. To su sve lepe uspomene i u tom trenutku smo oboje verovali u našu priču - priznaje Luna.

TRUDIM SE DA BUDEM POZITIVNA, ALI... Prelepoj pevačici Granda lekari saopštili OVE VESTI - Teško je!

Pošto su prošle nedelje veliku pažnju izazvale paparaco slike Kristine Kije Kockar koja izlazi iz Slobinog stana, gde je, kako se ona pravdala zaboravila naočare, blogerka je sad otkrila da li je i ona zaboravila nešto u Radanovićevom stanu i da li planira da ga poseti.

- Mene sigurno nećete moći da zateknete i uslikate kako izlazim iz Slobinog stana. Na vreme sam pokupila svoje stvari i ništa nisam zaboravila. To je završena priča - zaključila je Đoganijeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.