LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

Zrenjaninski odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Vladimir Milošev izjavio je danas da ta stranka zahteva odgovore na pitanje zašto je vladajuća koalicija tek sada započela radove izgradnje vodovoda, atmosferske i fekalne kanalizacije na pet projekata širom grada i u naseljenim mestima.

Milošev je novinarima rekao da su sredstva za te radove dobijena početkom avgusta prošle godine.

"To je slučaj sa rekonstrukcijom vodovodne mreže u naselju Šumica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa radovima na atmosferskoj kanalizaciji u ulici Pere Dobrinovića, fekalnom kanalizacijom u Kleku, zatim sa izgradnjom vodotornja u Tomaševcu, kao i radovima na vodovodnoj mreži Jankov Most – Mihajlovo", objasnio je Milošev.

Odbornik LSV je dodao da je osam meseci odlaganja početka radova "bezobrazno mnogo".

Milošev je oceni da odlaganje početka radova predstavlja zanemarivanje interesa građana Zrenjanina, a da to što radovi počinju neposredno pre izbora pokazuje i veliku dozu cinizma i nepoštovanja Zrenjaninaca.

"Zašto se čekalo osam meseci, da li novci koji su isplaćeni u protekloj budžetskoj godini utrošeni nenamenski s obzirom da su svi građani Zrenjanina svedoci da se na radove nisu trošili, a sva budžetska sredstva za 2015. su utrošena, i na kraju zašto je na poslednjoj sednici Skupštine grada vladajuća većina izglasala uzimanje kredita upravo za ove radove", kazao je Milošev.

On je poručio da građani Zrenjanina znaju da je LSV ta koja će u njihovo ime uvek postavljati pitanja i uvek stati u odbranu njihovih interesa.

"Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek insistirala na principu odgovornosti i apsolutno je protiv manipulisanja interesima građana, i uvek ćemo to glasno reći. Mi možemo sve naše sugrađane da pogledamo u oči za sve što smo uradili", poručio je Milošev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.