Kurd Maverick u Zrenjaninu!

Blog: Clubbing.rs, 04.Jun.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurd Maverick u Zrenjaninu!

Osnovna zamisao je da se Zrenjanin u narednom periodu pozicionira i na umetničkoj, tj. muzičkoj, mapi Srbije.
 
Ova opština, polako – ali sigurno, približava grupi razvijenih lokalnih zajednica i pa je nephodno dodatno poraditi na imidžu Zrenjanina, razbiti sve predrasude o manjim gradovima i ugostiti sve ljubitelje dobrog zvuka organizovanjem muzičke manifestacije o kojoj će se govoriti u svim nacionalnim, pokrajinskim i naravno lokalnim medijima.

"Soundlovers – Music Festival" održaće se ove godine u prostoru bivše kino bašte (otvoren i akustican prostor u centu grada kapaciteta 3000 ljudi) 13. juna.
 
Na prvom "Soundlovers – Music Festival"-u predstaviše se tri najpoznatija imena Srpske DJ scene : DJ's Mirko and Meex (Ultimate Grooves DJ's Beograd), DJ Groover (Novi Sad) mlad i perpektivan DJ koji je neadvno otpočeo i svoju producentsku karijeru.

Centralno ime ove manifestacije je Nemački producent i DJ Kurd Maverick čija produkcija ima visoku reputaciju kako u svetu tako i u Srbiji.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.