Krivična prijava protiv oca učenice koji je pretio učiteljici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv oca učenice koji je pretio učiteljici

Protiv oca jedne učenice Osnovne škole "Braća Stefanović" u selu Neuzin, u opštini Sečanj, podneta je krivična prijava zbog nasilnog ponašanja prema učiteljici.

Mediji su preneli da je otac devojčice prekinuo školski čas, pretio učiteljici i vikao na nju, jer se njegova ćerka rasplakala tog dana u školi.

U Policijskoj upravi Zrenjanin, kojoj je ovaj incident prijavljen, Tanjugu je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu protiv oca podneta krivična prijava.

Mediji su prethodno preneli da se incident dogodio 11. septembra kada je otac došao na čas da sa učiteljicom "raspravi" zašto njegovo dete plače.

Slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Zrenjaninu i Ministarstvu prosvete koji su za "Blic" potvrdili informaciju da je do incidenta došlo i da je protiv oca učenice podneta krivična prijava.

Kako su rekli predstavnici škole, devojčica nije uspela da nakon fizičkog složi svoju opremu na vreme i zbog toga je tokom odmora počela da plače, što je videla njena starija polusestra, učenica osmog razreda koja je došla da obiđe mladu sestru i potom pozvala oca.

Roditelj je potom ušao na čas, gurnuo katedru, vikao, i pretio šamarima učiteljici, prenosi "Blic".
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vršnjačko nasilje ili nespretno rukovanje: Dečaku slomljen prst

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2019, 11:33

Vranje - Slađan S. iz Vranjske Banje tvrdi da je njegov četrnaestogodišnji sin pretrpeo vršnjačko nasilje u O.Š. „Predrag Devedžić“ kada mu je drug iz razreda slomio prst. Otac dečaka navodi da se incident dogodio 6. septembra, kada je na malom odmoru njegovom sinu prst na levoj šaci slomio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.