Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Dec.2023, 16:30

Kreću radovi na najznačajnijim saobracajnicama u Banatu i Bačkoj

SRBIJA – Izgradnja brze saobraćajnice, takozvanog Osmeha Vojvodine, od Bačkog brega do Srpske crnje, počinje 13. decembra, najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. Vesić je najavio i da će u narednih nedelju dana biti otvoren deo Moravskog koridora, do Koševa iznad Kruševca, dok će za 10-ak dana započeti i izgradnja auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi […]
Vest Kreću radovi na najznačajnijim saobracajnicama u Banatu i Bačkoj objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Izgradnja saobraćajnice od Bačkog Brega do Srpske Crnje počinje za 10 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će izgradnja brze saobraćajnice od Bačkog Brega do Srpske Crnje, pod nazivom "Osmeh Vojvodine" početi 13. decembra, kao i da će za nekoliko dana početi i izgradnja auto-puta Beograd - Zrenjanin - Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.