Košarkašice Studenta izgubile i pale na poslednje mesto Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Studenta izgubile i pale na poslednje mesto Prve lige

Porazom od zrenjaninskog Proletera rezultatom 90:76 (27:18, 18:24, 25:16, 20:18) košarkašice niškog Studenta pale su na poslednje mesto na tabeli Prve lige posle 10. kola. Nišlijkama je ovo osmi poraz, a imaju isti broj bodova kao i dve ekipe iznad njih.

Nisu uspele igračice Studenta da dođu do treće pobede koja bi ih odvojila od zone ispadanja pošto su na svom terenu poražene od ekipe iz Zrenjanina, jednog od glavnih konkurenata u borbi za opstanak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Sa 12 bodova niške košarkašice zauzimaju poslednju poziciju na tabeli, a isti broj bodova imaju i Proleter i Vrbas.

U narednom kolu Student igra protiv Partizana u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Košarkašima Vojvodine ponovo izmakla pobeda

Izvor: Radio 021, 16.Dec.2019

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Slobode, rezultatom 91:87, u 11. kolu Košarkaške lige Srbije...Tim Filipa Soceka i Mute Nikolića nije uspeo da dođe do pobede. Ponovo je malo nedostajalo, ali je to malo koštalo novosadski tim bodova. Nasuprot tome, Sloboda devetom pobedom u šampionatu izbija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.