Koncert Muzika svih generacija u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert "Muzika svih generacija" u Zrenjaninu

Jubilarni koncert pod nazivom "Muzika svih generacija" održaće Muzički centar "Bolero" povodom 25. godina od osnivanja. Koncert će se održati danas sa početkom u 19.30 časova.

U programu će učestvovati orkestar "Bolero" koji vodi prof. Ivica Petrov, kao i mnogi bivši učenici ovog muzičkog Centra. Organizatori pozivaju sve dosadašnje polaznike muzičkog centra "Bolero" da dođu na koncert, kao i sve ljubitelji dobre muzike.

Program će se održati na platou >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispred Mesnе zajednicе "Veljko Vlahović". Organizatori su udruženje "Bagljaškult" i MZ "Veljko Vlahović".

"Bolero" je škola za mlade muzičke talente u Zrenjaninu koja postoji od 1993. godine. Jedna od značajnih smernica u radu "Bolera" je i formiranje orkestra, pa deca zajedno muziciraju, druže se i izvode muziku raznih žanrova i stilova.

Svirajući u orkestru učenici nastupaju na koncertima, raznim manifestacijama i osećaju radost muziciranja. Pored instrumentalista u Muzičkom centru "Bolero" školovano je i mnogo uspešnih vokalnih solista.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.