Konačno: Temperatura pala za 15 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Temperatura pala za 15 stepeni

U Srbiji je jutros najtoplije u Velikom Gradištu gde je u pet časova izmereno 27 stepeni, a najsvežije na Kopaoniku gde je temperatura vazduha iznosila 16 stepeni, dok je u pojedinim mestima bilo grmljavine sa kišom.

Grmljavine sa kišom bilo je na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Grmljavine je bilo i u Loznici, Sremskoj Mitrovici i Valjevu.U >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Beogradu je izmereno 26, Loznici 24, Zrenjaninu, Valjevu i Smederevskoj Palanci 23, Sremskoj Mitrovici, Kruševcu i Nišu 22, a u Banatskom Karlovcu i Negotinu 21 stepen.Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Kikindi, na Crnom Vrhu, Zlatiboru i u Požegi izmereno je 20, a u Sjenici, Kuršumliji, Ćupriji i Vranju 19 stepeni. U Leskovcu je izmereno 18, a u Zaječaru i Dimitrovgradu 17 stepeni.Sloveniju i Hrvatsku, gde su juče, baš kao i u Srbija, bile tropske temperature, zahvatilo je orkansko nevreme s jakim vetrom i kišom.Ipak, meteorolozi ne očekuju tako drastične situacije i kod nas, ali se i naš tropski dan završio s pljuskovima i grmljavinom, i to jutros pred svitanje. Temperatura je pala za oko 15 stepeni. (Izvor: Tanjug, Blic)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.