Kompanija Linglong Tajr traži radnike u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija "Linglong Tajr" traži radnike u Zrenjaninu

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Zrenjanin i kineska kompanija "Linglong Tajr" organizuju naredne srede, 27. novembra, promociju te kompanije u sali Kulturnog centra Zrenjanina.

Kako se navodi u najavi zrenjaninske filijale NSZ, nakon promocije nezaposleni će moći da apliciraju za posao u toj kompaniji.

"Linglong" je kompanija koja se bavi proizvodnjom guma, zapošljava 13.000 ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << širom sveta i nalazi se na 20. mestu u svetu u toj oblasti i na 3. mestu u Kini.

Kineska fabrika "Linglong", kako je ranije najavljivano, zaposliće u Zrenjaninu 1.200 radnika, proizvoditi 13 miliona guma godišnje, a u tu fabriku biće uloženo više od 800 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.