Kombi udario u teretni voz

Izvor: Blic, 14.Mar.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi udario u teretni voz

Transportni kombi Pančevačke pekarske industrije udario je u teretni voz jutros u 3.15 sati na putnom prelazu između železničkih stanica Kačarevo i Crepaja,

Vozač kombija je povređen, nakon pružanja pomoći u zdravstvnoj ustanovi pušten je kući.

- Železnički saobraćaj na pruzi Pančevo-Zrenjanin je u prekidu a očekuje se da će biti uspostavljen za dva do tri dana - saopštile su Železnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije.

Kombi je udario u sredinu teretne železničke kompozicije, odnosno u 16. vagon od ukupno 32 koliko ih je bilo u sastavu voza. Od siline udara jedan vagon je sa dve osovine iskliznuo sa koloseka, a oštećeno je i oko dvesta pragova, zbog čega je železnički saobraćaj trenutno u prekidu.

Tokom dana je odvezeno 30 teretnih vagona, a pomoćni voz iz Zrenjanina radi na uklanjanju sa koloseka preostala dva teretna vagona, od kojih je jedan iskliznuo.

U saopštenju je navedeno da "Železnice Srbije“ nisu odgovorne za ovaj sudar, a uzroci se utvrđuju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.