Izvor: Politika, 25.Jan.2010, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević se sastao i sa Nikolićem

Zrenjanin – Goran Knežević je potvrdio da se susreo s Aleksandrom Vučićem, zamenikom predsednika Srpske napredne stranke. Vest koja se proteklog vikenda čula u Zrenjaninu ide u prilog nagađanjima da bi bivši gradonačelnik Zrenjanina mogao uskoro da se pridruži naprednjacima. Povodom susreta u restoranu „Trofej”, na putu prema Beogradu, Knežević kaže da je do njega došlo slučajno.

„Nemam šta da krijem, ali ni da kažem o tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Sastao sam se i sa Tomislavom Nikolićem pre nekih mesec dana. Razgovarali smo o političkoj situaciji, razmenili mišljenja. Poslednjih mesec-dva imao sam brojne susrete s političarima iz različitih stranaka. Kao što sam ranije rekao prikupljam informacije i analiziram ukupnu društvenu situaciju da bih odlučio kako ću se politički angažovati”, objašnjava Knežević.

Bivši gradonačelnik kome se sudi pred specijalnim sudom izbegava da se izjasni o svom statusu u Demokratskoj stranci, ali je u razgovoru za „Mađar so”, dnevnik na mađarskom jeziku, na pitanje da li je još član DS-a odgovorio:„ U ponekim košmarnim snovima”.

Đ. Đ.

[objavljeno: 26/01/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.